MOISE Festival

We waren net een paar uur terug van Oerol en gingen meteen door naar het MOISE festival in Zaandam om daar een paar hutten van het Media College en de kuubzak te presenteren. Ondanks een erg regenachtige start van de dag werd het festival toch goed bezocht en werd er gretig gebruik gemaakt van de hutten. Er werd geschommeld, verstopt en zelfs een beetje getongt in de hutten...
 

"Moise Festival wordt dit jaar voor de 7e keer georganiseerd in Zaandam en is een festival voor iedereen die eens zin heeft in iets anders dan de standaard gebaande paden bewandelen! Meer dan 20 bands, kunstenaars, theatermakers en vrijwilligers werken samen om deze dag vol spektakel mogelijk te maken. Een dag vol met toffe optredens van allerlei verschillende muziekstromingen, kunstzinnige bouwsels, gekke (straat)theatershows, mooie decors, dansende mensen en kindervermaak.
Het MoiseFestival staat dan ook voor participatie (in voorbereidingen en tijdens het festival) en voor saamhorigheid en vooral zelfredzaamheid. Ondanks het gebrek aan een belerend vingertje geloven wij vooral dat je zelf actief moet zijn om een betere wereld te creëren en hoe gaat dat beter dan door plezier te maken met elkaar"

We waren niet de enige met hutachtige bouwsels, hieronder een selectie:

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen